Лайм

Тут неможлива конкуренція: Квентін Тарантіно назвав кращий фільм останнього десятиліття

Режисер - великий любитель особистих рейтингів

Художній фільм "Соціальна мережа" Девіда Фінчера про історію створення сайту Фейсбук - найкраща картина останнього десятиліття. Про конкуренцію не може бути й мови.

Такою думкою в інтерв'ю французькому журналу Premiere Magazine поділився Квентін Тарантіно. За словами режисера, саме цей фільм очолює його особистий рейтинг, і він не бачить причин якось це аргументувати.

Фото: Getty Images

"Це фільм номер один, тому що він кращий, от і все. Тут неможлива конкуренція", - підкреслив він. На другу сходинку свого рейтингу Тарантіно помістив військову драму Крістофера Нолана "Дюнкерк".

Що ж стосується "Соціальної мережі", це біографічна драма Девіда Фінчера, яка розкриває історію створення найбільшої соціальної мережі Фейсбук. Її основою стала книга Бена Мезрича "Мільярдери мимоволі: як створювався Facebook, історія про секс, гроші, геніальність та зраду" (2009).

При бюджеті в $40 млн картина Фінчера зібрала в прокаті понад $200 млн і була нагороджена трьома "Оскарами" й "Золотим глобусом".

  • Наприкінці лютого 56-річний Квентін Тарантіно вперше став батьком. В одній з клінік Тель-Авіва його дружина Даніелла Пік народила хлопчика.
  • Читайте також на theLime, як Квентін Тарантіно погрожував до смерті побити відомого телеведучого. З огляду на те, скільки кривавих смертей режисер вигадав для своїх фільмів, жартувати з ним небезпечно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї