Лайм

Джамала знялася в комедії Netflix та розповіла про знайомство з Уіллом Ферреллом та Рейчел Макадамс

Співачка зберігала це в секреті до самої прем'єри фільму

Джамала цілий рік приховувала, що знялася в новій комедії Netflix "Євробачення". У день прем'єри, 26 червня, на особистій сторінці в Інстаграм співачка раптом зважилася на зізнання і опублікувала фотографії зі знімального майданчика.

За словами артистки, запрошення знятися в новому проекті стрімінгової платформи вона отримала ще в липні минулого року. Дізнавшись, що сюжет фільму розгортається навколо пісенного конкурсу, і що головні ролі в ньому виконають Уілл Феррелл ("Зеровілль") та Рейчел Макадамс ("Щоденник пам'яті", "Справжній детектив"), вона відразу погодилася.

Джамала та Рейчел Макадамс Фото: instagram.com/jamalajaaa

"На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації, до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи, - розповіла співачка. - Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки чудовими, що неможливо було відвести очі".

"Пізніше я познайомилася з Уіллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю "Щоденник пам'яті") та відомим красенем Деном Стівенсом, - додала вона. - Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую - "When strangers are coming"... Ден починає співати "1944"! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них прийнято говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент!"

Уїлл Феррелл і Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Крім акторів на знімальному майданчику Джамала також зустріла Олександра Рибака, Нету Барзілай, співачку Loreen та інших учасників Євробачення: "Коли ми всі зібралися, це було схоже на зустріч випускників [...] І так, звичайно, ми мали зустрітися всі на червоній доріжці в красивих сукнях на прем'єрі, але... в цього року "річка змінює русло".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, комедія Девіда Добкіна "Євробачення" (Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga) розповість про неординарних ісландських артистів, які представляють свою країну на пісенному конкурсі. Раніше в мережі вже публікували трейлер проекту:

  • 19 червня в одному з приватних пологових будинків Києва Джамала народила другого сина. Через п'ять днів молоду маму і новонародженого виписали.
  • Раніше співачка розповідала, як чоловік відреагував на її вагітність. Виявилося, Бекір не відразу зрадів новині про швидку появу ще однієї дитини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї