Лайм

Героїня фільму Netflix про сексуальне насильство наклала на себе руки

Американці Дейзі Коулман було 23 роки

Героїня документального фільму Netflix "Одрі і Дейзі" Дейзі Коулман скоїла суїцид. У 2012 році у віці 14 років дівчина стала жертвою сексуального насильства на вечірці, після чого зазнала цькування в інтернеті, повідомляє BBC.

Фото: Netflix

Справа Дейзі привернула увагу ЗМІ, коли з підлітка, якого вона звинуватила в згвалтуванні, зняли звинувачення. У 2016 році на Netflix вийшов документальний фільм, що розповідає про кричущий інцидент, а також про подібний випадок з 15-річною школяркою Одрі Потт, яка наклала на себе руки після згвалтування в 2011 році.

Про смерть Дейзі Коулман в Facebook повідомила її мати Мелінда. "Вона так і не оговталася від того, що ті хлопчики зробили з неї, і це просто несправедливо. Моя дівчинка померла", - написала вона.

Дейзі Коулман стверджувала, що на вечірці в січні 2012 року на неї напав 17-річний Метью Барнетт. Наступного ранку мати знайшла її на ганку, при мінусовій температурі дівчинка сиділа з мокрим волоссям, в футболці і спортивних штанях. Барнетта звинуватили в згвалтуванні, але справу закрили. Сім'я Коулман стверджувала, що це сталося через місцеві політичні зв'язки сім'ї хлопця. Сам Барнетт стверджував, що його статевий акт з Дейзі був добровільним.

  • Маша Єфросиніна розповіла про маленьку перемогу в справі про згвалтування в Кагарлику. Підозрюваним поліцейським продовжили термін перебування під вартою.
  • Жерара Депардьє звинуватили в згвалтуванні і хочуть повторно розслідувати закриту справу. У 2018 році 22-річна дівчина звинуватила актора в сексуальному злочині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї