Лайм

Дебелий лабрадор застряг у дверному отворі й випадково виламав двері - так стають зірками в соцмережі

Тепер бідолаху чекає дієта

Лабрадор на прізвисько Дракс з віком трохи погладшав, але в душі залишився все таким же сміливим щеням. Одного разу він намагався пройти через отвір для домашніх тварин, але застряг. У спробі звільнитися, улюбленець виламав двері. Тепер бідолаху чекає дієта.

Господиня песика опублікувала фото в Facebook, і вони відразу завоювали любов користувачів. Тепер вгодований милаха - нова зірка соціальної мережі.

Фото: facebook.com

Дракс живе в австралійському Квінсленді. Пару років назад лабрадора знайшли біля супермаркету, де він лежав, згорнувшись калачиком. Худого і недоглянутого песика посадили в машину й привезли додому. Тепер песик щасливий і залюблений - іноді навіть занадто залюблений.

Одного разу, погравши у дворі з іншими собаками, Дракс спробував потрапити в будинок через спеціальний отвір для собак. Подивившись як це роблять його чотирилапі друзі, лабрадор теж вирішив прослизнути. Правда, песик не розрахував, що віконце замале для його товстих бочків.

Фото: facebook.com

Коли господарі повернулися додому, то виявили, що їх улюбленець ходить по коридору з половиною дверної панелі на шиї. Після побаченого власники вирішили посадити пухляшіка на дієту і скоротити частування.

Фото: facebook.com

  • Цуценя породи Чау-чау прозвали Тучкою Орео, і як тільки ви побачите його пухнасту мордочку, то відразу зрозумієте чому. Подорослішавши, собачка ще більше стала схожа на хмаринку, але вона як і раніше викликає розчулення і зізнання в любові користувачів мережі.
  • Милий пес постійно псує групові фото, і такий друг є у всіх. Дивлячись на ці знімки, стриматися і не посміхнутися просто неможливо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео