RU  UA

Посміятися

Дільничний Валічок з Ніжина став зіркою соцмереж, виконавши пісню про місцеві вибори: відео

Творчий співробітник поліції влаштував концерт прямо на виборчій дільниці

Поліцейський Валентин Бойко, який охороняв одну з виборчих дільниць в місті Ніжин Чернігівської області, прославився на всю країну завдяки короткій пісеньці про місцеві вибори. Чоловік вигадав веселий куплет, в якому пояснив, чому на його ділянці обійшлося без порушень.

"А я на виборах сиджу у Ніжінську, охраняєм бюлєтні усім селом. А порушеннях з виборах нема ніякіх, та потому што охраняє їх участковий Валічок", - заспівав поліцейський, акомпануючи собі на фортепіано.

За інформацією Суспільне: Чернігів, чоловік відчув творчий порив, виявивши на своїй виборчій дільниці піаніно. Відео потрапило в мережу з легкої руки колег Валентина, яким він розіслав пісню. Відомо, що Бойко не має музичної освіти і навчився грати на клавішних самостійно.

Користувачам соцмереж співочий поліцейський сподобався. "Талановитий! Шкода, не ту професію вибрав", - пишуть в коментарях під відео на YouTube. - "Як добре заспівав! Уже раз двадцять послухала".

  • Раніше український ілюстратор підсумував результат місцевих виборів влучною картинкою. Олександр Грєхов припустив, що динозаври вимерли, злякавшись результатів голосування в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео