Лайм

Дівчина втомилася чекати весілля і подала на хлопця в суд - вони зустрічалися 8 років

Узаконити стосунки таким радикальним способом у неї теж не вийшло

8 років стосунків і спільна дитина не стали для 28-річного Герберта Салалікі з Замбії приводом для весілля з Гертрудою Нгома. Не дочекавшись пропозиції руки і серця, жінка поскаржилася на коханого в суд, і тепер про їхню історію говорить весь світ.

Фото: Wikipedia

Новинний сайт Tuko повідомив, що Гертруду розлютила не тільки відсутність рішучих жестів з боку Салалікі, але і його онлайн-спілкування з іншою жінкою. "Він ніколи не був серйозним, тому я привела його в суд. Я заслуговую знати, чи варто розраховувати на спільне майбутнє", - сказала Нгома в суді.

Чоловік з претензіями своєї давньої подруги не погодився. За його словами, фінансове становище поки не дозволяє йому зіграти весілля, а сама Гертруда живе з батьками і не приділяє йому достатньо уваги в їхніх стосунках.

Вислухавши аргументи сторін, суддя розвів руками: оскільки Нгома і Салалікі офіційно не одружені, влада ніяк не може вплинути на їхній сімейний стан. Тим часом в статті Tuko історію жінки порівняли з іншою шлюбної драмою. У мережі стало популярним зізнання дівчини, яка відмовилася зустрічатися з молодими чоловіками, тому що їм потрібно "ціла вічність", щоб зробити пропозицію.

"Я втомилася від цих ігор. Чоловіки зустрічаються з вами рік, два, п'ять, вісім років, і коли ви питаєте їх, коли весілля, у них завжди є відмовка. Вони стверджують, що ще не влаштувалися і не визначилися. Ви взагалі колись будете готові?" - сказала вона.

  • Жінка ділить увагу свого чоловіка з суперником, проти якого складно боротися. Її конкурент - кіт Джарвіс, який нікому не віддасть улюбленого господаря.
  • Пара вирішила одружитися, але навідріз відмовилася від нудних романтичних фотосесій. В результаті пам'ятну подію вони відзначили в костюмах динозаврів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео