RU  UA

Посміятися

Політик занудьгував на Zoom-конференції, і почав гратися запальничкою - на камеру потрапив найгарячіший епізод його кар'єри

На щастя, хлопцеві вдалося уникнути серйозних травм

Член міської адміністрації Лондона Том Слей став знаменитістю у ЗМІ та соцмережах після екстремальної конференції з колегами в Zoom. Ціна такої слави - обпалені пальці на руці, хоча могло бути й гірше.

Судячи з усього, хлопець занудьгував під час наради з колегами і, не вимикаючи камери, захопився електричною запальничкою. Експеримент з підпалом свічки за екраном ноутбука не віщував біди, але раптом щось пішло не так.

Кадри з відео Фото: Twitter / @tomsleigh

Відео свого самого гарячого епізоду в кар'єрі Слей опублікував у Твіттері. За словами молодого політика, конференція пройшла не так вдало, як він того очікував.

На відео можна помітити, як в певний момент байдуже обличчя хлопця різко змінюється, ще через секунду в екрані з'являється його рука у вогні. Користувачі соцмереж досі сперечаються в коментарях, що на цьому ролику смішніше - те, як Слей стримується, щоб не заволати, чи те, що події на екрані зовсім не турбують його колег, які спокійно продовжують перемовини.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

У бесіді з виданням MyLondon політик розповів, що ж сталося за екраном лептопа. Виявляється, він хотів запалити свічку, використовуючи електричну запальничку з USB, але щось пішло не за планом, і він випадково підпалив свій блокнот, а полум'я одразу ж перекинулося на рукав.

На щастя, хлопцеві вдалося загасити вогонь і уникнути серйозних пошкоджень. От тільки доведеться потерпіти кілька днів, поки заживуть обпалені пальці.

  • Дивіться також на theLime, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив у дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим на каналі Estado de Alarma, позаду нього раптом з'явилася напівгола дівчина, про яку він геть забув.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео