Лайм

Дівчина помстилася хлопцю за зраду, і вийшло в буквальному сенсі блискуче - зраднику не позаздриш

Відео зібрало 22 млн переглядів

Дівчина дізналася про зраду свого хлопця і захотіла йому помститися. Для цього вона вибрала по-справжньому блискучий метод, прикупивши багато різнокольорового гліттера. Тепер її екс-бойфрендові ой як не позаздриш.

Відео з покаранням володарка розбитого серця опублікувала у себе в TikTok. Ролик вона супроводила треком Керрі Андервуд - Before He Cheats ("Перш ніж він мені змінить"), і написала: "У 2021 року ми не дряпаємо ключем машину ... Ні, ми покриваємо всі глітером".





На кадрах видно, як скривджена винахідниця ходить по квартирі і розсипає дрібні блискітки по всіх кімнатах. Дісталося дивану, ліжку, килиму, рушникам, ванні і навіть взутту обманщика.

Судячи з кількості блискіток, хлопцеві довго доведеться очищати квартиру, адже зовсім непросто повністю позбутися від цих крихітних блискіток.

Ролик дівчини припав користувачам до душі - його переглянули понад 22 мільйонів разів і поставили йому майже 4 мільйони лайків. У коментарях дописувачі хвалять автора відео за винахідливість та креативність.

  • Раніше ми розповідали історію дівчини, яка дізналася про невірність жениха напередодні весілля. Наречена вирішила не скасовувати церемонію, а викрити зрадника перед усіма гостями.
  • Читайте також на theLime історію про те, як жінка дізналася про зраду чоловіка з оголошення про його нове весілля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео