Лайм

Господиня-грумер перетворила свого пуделя на кульку, і у такої забавної зачіски є пояснення

Якщо пес народився пуделем, то не обов'язково стригти його як пуделя

Власники крихітних собак люблять робити своїм любленцям смішні стрижки, але для цього потрібно записатися до грумера. А ось 42-річній Йорико Хамачійо з Японії нікуди йти не треба, адже вона сама вправно володіє ножицями, і може підстригти будь-якого песика, в тому числі й свого.

У японки є той-пудель Гома, і він вже 7 років ходить з крутим стайлінгом: господиня підстригає його в формі кульки, що у навколишніх викликає сміх та розчулення. За профілем грумера в Instagram стежать понад 120 тисяч дописувачів, і пухнастий колобок - головний герой її сторінки.

Фото: instagram.com/yorikokoro

Виявляється, ця мила зачіска не заради забави, у неї є пояснення. Гома обожнює облизувати свої лапки, а коли слина потрапляє на шерсть, то утворюються колтуни, від яких важко позбутися, розповіла Йорико виданню Metro. Тому вона і придумала таку стрижку. До того ж Гома народився з викривленням хребта, так що об'єм відмінно приховує його недолік.

Фото: instagram.com/yorikokoro

Жінка вважає, що у собак, як і у людей, може бути свій власний стиль, і зовсім не обов'язково йому бути схожим на своїх родичів.

"Гома народився пуделем, але не зобов'язаний бути схожим на пуделя. Мені подобається яскрава індивідуальність, а Гома справжній милашка, він доброзичливий, розпещений, добродушний і обожнює красивих жінок", - зазначила господиня.

Фото: instagram.com/yorikokoro

Фото: instagram.com/yorikokoro

Фото: instagram.com/yorikokoro

Фото: instagram.com/yorikokoro

Фото: instagram.com/yorikokoro

  • Цей розумний пес помісі хаскі і німецької вівчарки довів, що собаки дійсно кращі друзі людини - він навчився приносити пиво по команді свого господаря, і навіть закривати за собою дверцята холодильника.
  • Дивіться також на theLime, як щеня померанського шпіца проліз в неймовірно вузьку щілину між тумбою і стіною, і змусив добряче посміятися не тільки господарів, але і користувачів мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео