Лайм

У США собаку обрали мером, і вона вже принесла місту користь

Спанієль допоміг відремонтувати громадський ігровий майданчик

Спанієль Мерфі з американського містечка Фейр-Хейвен став почесним мером і допоміг зібрати кругленьку суму на ремонт громадськго ігрового майданчика.

NY Post пише, що дивна ідея влаштувати вибори серед домашніх тварин прийшла в голову керівництву міста. Так справжня мерія хотіла привернути співтовариство до благодійних проектів та зацікавити місцевих дітей в громадянських активностях.

Мерфі Фото: Facebook

У 2018 році жителі Фейр-Хейвена обрали мером козла Лінкольна, і він допоміг їм зібрати близько 10 тис. доларів. Нинішній міський голова Мерфі перевершив попередника і зібрав 20 тис доларів. Ще 20 тис. для ремонту майданчика місто надало зі свого бюджету.

За іронією долі почесного мера на ігровий майданчик не пустять: біля нього встановлена табличка "З собаками вхід заборонений". "Мерфі збирається обговорити це з містом. Він буде це заперечувати", - заявила власниця і офіційний представити кудлатого мера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео