RU  UA

Посміятися

Садівник працював з деревами, й наткнувся на незвичайний стовп - на нього дивилося обличчя Аль Пачіно

Чоловік був здивований вражаючій схожості с актором

Житель Великобританії на ім'я Кайл Нью займався фруктовими деревами в саду, як раптом помітив незвичайну позначку на стовпі, яка дивним чином нагадувала обличчя людини. Уважно розглянувши кору, садівник зрозумів, що на нього дивиться зірка "Крестного отца" і "Лица со шрамом" Аль Пачино.

Чоловік тут же схопив телефон й сфотографував знахідку, щоб поділитися знімком в соцмережах. "Ми з напарником розсміялися, коли побачили це. Ми не могли повірити своїм очам. Це безумство, наскільки він схожий на Аль Пачіно", - поділився садівник з виданням The Sun.

Фото: Bournemouth News

Британець каже, що часто помічає в природі дивовижні речі, найчастіше це хмари, але настільки явне обличчя він бачить вперше.

Після публікації фотографії у Facebook, користувачі почали надсилати свої припущення. Кому-то пляма на стовпі більше нагадує актора Сільвестра Сталлоне, хтось бачить обличчя Родні Троттера з ситкому "Дуракам везет" та Артура Шелбі з серіалу "Острые козырьки".

Фото: Bournemouth News

І якщо з цими варіантами Кайл якось згоден, що то з кандидатурою Маркуса Решфорда - точно ні, оскільки вважає, що нічого спільного з зображенням на стовпі та футболістом немає.

У коментарях продовжують залишати свої припущення, але садівник переконаний, що на стовпі зображено обличчя Аль Пачіно, а не когось іншого.

Аль Пачіно у фільмі "Лицо со шрамом" Фото: Alamy

  • Читайте також на theLime, як пара з США купила будинок у пенсіонера і знайшла на горищі заначку. Маленький скарб оцінили в $25 тисяч, але, поміркувавши, подружжя вирішило, що карма важливіша за гроші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кот Сырский прославился в сети благодаря военному Роману Синицину, а теперь хвостик стал лицом приложения "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Белорусская оперная певица Маргарита Левчук вместе с "Культурным десантом" выступила перед украинскими защитниками - ее ария удивила даже собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрей Хлывнюк остроумно ответил на выступление Романа Билыка из группы Звери перед российскими оккупантами - лидер Бумбокс записал видео