Лайм

Чоловік побачив тигра на проїжджій частині, і відразу подзвонив у поліцію - так патрульні вже давно не сміялися

Тепер "великий білий тигр" живе в поліцейському відділку

У поліцію міста Роквілл (штат Меріленд, США) надійшло повідомлення про те, що на місцевій автомагістралі сидить білий тигр. Патрульні негайно виїхали на місце, а тим часом в "911" зателефонували ще кілька людей - всі вони заявили про величезну тварину просто на проїжджій частині.

Як розповіли пізніше в Twitter поліцейські, на зазначеній автомагістралі вони дійсно виявили білого тигра значних розмірів. Що правда, це була статуя. Справедливості заради, додали вони, вельми реалістична.

Хто і навіщо залишив керамічного тигра на проїжджій частині - досі не відомо. Тепер йому "дали притулок" в місцевому департаменті поліції, де він "зможе перервати хіба що рух пішоходів".

  • Читайте також на theLime, як жінка побачила на банані мордочку свого собаки, і цю "надприродну" схожість визнали всі її підписники. Сумний пекінес Вінні виявився точною копією стиглого фрукта. Або навпаки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео