Лайм

Вибір Наді Дорофєєвої на "Голос країни" довів до сліз її подругу дитинства

Суддя проекту залишила за бортом свою давню знайому

На "Голос країни-11" пройшли перші вокальні бої: учасники команд кожного з суддів виступали в дуетах, змагаючись за право пройти в наступний етап шоу. Одним із найбільш напружених виявився батл підопічних Наді Дорофєєвої - скульптора Гордія Старуха та Катерини Суботові, її подруги дитинства.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official/

Учасники виконали пісню групи Radiohead "Creep". Дорофєєвій довелося обирати, кого з них залишити в своїй команді, і вона звернулася до продюсерів шоу з проханням дозволити їй сформувати неподільний дует. Однак Гордій Старух відмовився об'єднуватися з Катериною, і Надя віддала перевагу йому.

"Катя, моя подруго, ти виросла і зробила величезний стрибок. Зараз тебе бачать мільйони глядачів, і я думаю, що твоя мрія стала реальністю", - сказала вона дівчині.

Суботова розплакалася на сцені, і хоча Тіна Кароль дала їй шанс увійти в свою команду через "крадіжку", пізніше дівчина все ж вибула з проекту. "Це шок. Я просто не очікувала, що буде такий вибір. Я не хочу про це говорити, чесно", - сказала вона за лаштунками зі сльозами на очах.

Раніше Катерина Суботова говорила, що рівняється на Дорофєєву і вдячна їй за зміну стилю. "Моя давня подруга Надя Дорофєєва для мене все життя була поп-ідолом, і зараз з кожним етапом я наближаюся до її вокального рівня", - говорила вона.

  • На сліпих прослуховуваннях "Голос країни" прийшла претендентка в групу "Время и Стекло" - суперниця Наді Дорофєєвої. Дівчина розповіла, як одного разу готувалася стати підопічною Потапа.
  • Читайте також на theLime, діти яких знаменитостей ставали учасниками шоу "Голос країни", і кому з них вдалося підкорити зіркових тренерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним