Лайм

Мама ризикнула і довірила 3-річній доньці фарбувати волосся. Що вийшло? Чудове відео і 12 млн переглядів

Хто б міг подумати, що вдома росте талановитий перукар

Користувачка TikTok з ніком aymieandgracie зважилася на експеримент і дозволила трирічній дочці зайняти місце майстра з мелірування. Дівчинка впевнено взялася за пензель і фарбу, а мама-блогер вмикнула камеру. Що з цього вийшло? Якщо коротко, то доволі професійне фарбування, дуже душевний відео та більше 12 млн переглядів.

Фото: TikTok / @aymieandgracie

Як розповіла підписникам aymieandgracie, раніше вона не раз фарбувалася в блідо-фіолетовий, але колір вже давно змився і прийшов час для нового фарбування. Зазвичай дівчина йшла до перевіреного майстра, але цього разу вирішила довірити цю місію юної майстрині. І не дарма.

Користувачів соцмережі розчулюють не тільки коментарі малятка в проецссе роботи, але й те, як професійно вона підійшла до справи: дівчинка одягла рукавички, розвела фарбу в спеціальній ємності та почала роботу, жартуючи над матір'ю.

Фото: TikTok / @aymieandgracie

Результат перевершив всі очікування матері, її підписників, а також зруйнував сумніви скептиків. Більш того, ролик дівчини одразу ж опинився в розділі "рекомендованих" і почав збирати мільйон за мільйоном.




  • Тим часом робот Софія намалювала автопортрет і одразу ж стала успішною художницею. Роботу під назвою Sophia Instantiation у вигляді невзаємозамінниого токена (NFT) продали за $688 тисяч.
  • Читайте також на theLime, як трунар раптом вирішив зайнятися скейтбордами, але поки успіхи так собі - на таких дошках хіба що в останній заїзд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео