Лайм

Дівчина та її хаскі на карантині не втрачали часу дарма - собака навчилася говорити як людина: відео

Пухнаста вимовляє цілі фрази

Хаскі на прізвисько Майя навчилася говорити як людина, і відео з її кумедною вимовою збирають мільйони переглядів. Пухнаста може привітатися та навіть зізнатися у коханні.

Смішними роликами зі своєю тямущою улюбленицею поділилася господиня у TikTok. На кадрах дівчина просить собаку повторити за нею деякі фрази: Hello ("Привіт"), Oh no ("О ні") та I love you ("Я тебе кохаю"). Звичайно, Майя вимовляє слова не зовсім чітко, але її успіхи дійсно вражають.







"Вона така розумна", - захоплюются користувачі. Інші жартують, що в собаці живе людина, и дивлячись на неї їм стає трохи не по собі. "В ній живе людина", "Чесно кажучи, я не знаю, мило це або моторошно", - пишуть під роликом.


  • А мешканка Айдахо (США) Венді Олбрайт показала, як її домашній папуга какаду зізнається у любові цуценяті, і ця мила сцена розтопила серця мільйонів користувачів соцмереж.
  • Цей розумний пес помісі хаскі та німецької вівчарки довів, що собаки дійсно найкращі друзі людини - він навчився приносити пиво по команді свого господаря, і навіть закривати за собою дверцята холодильника.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео