Лайм

Чоловік кинув монети до турбіни літака "на удачу", але щось пішло не так - замість неї прийшла поліція

148 пасажирів були змушені покинути борт і шукати новий рейс

У Китаї співробітникам авіакомпанії довелося скасувати рейс і провести ретельну перевірку літака, так як під час посадки на борт забобонний пасажир кинув кілька монет до його турбіни. Навіщо? Ви хіба не знаєте? Так роблять, щоб закликати удачу (насправді ні).

Вважається, що подібний ритуал допоможе власнику монет знайти удачу або навіть дочекатися здійснення заповітних бажань. Але найчастіше забобонні люди кидають монети до моря, океану, фонтану, а от житель китайської провінції Шаньдунь вирішив закликати удачу на час польоту, пише Unilad з посиланням на історію з місцевої соцмережі Weibo. Не вдалося, призвалися тільки поліцейські.

Фото: Weibo

Виявивши в турбіні монети, персонал опитав весь екіпаж і пасажирів. Отримавши чітку відповідь від чоловіка, співробітники авіакомпанії вирішили перестрахуватися та скасували рейс.

Пасажир підкинув до двигуна літака шість монет, загорнутих у червоний папір - в Китаї червоний символізує щастя і благоденство. 148 пасажирів вирушили шукати новий рейс, а чоловік - до найближчої поліцейської дільниці. Там він пояснив свій вчинок тим, що влише хотів, "щоб удача супроводжувала його під час польоту".

  • Читайте також на theLime, як жителі одного з районів Кракова втратили сон через дивну істоту, яка висіла на дереві біля їхнього будинку. Люди перестали відкривати вікна, а пізніше все ж викликали поліцію. Так правоохоронці не сміялися вже давно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео