Лайм

Помер мемний іспанець-реготун Хуан Борха - ось його оригінальна історія та кращі пародії

Комік і актор прославився на початку 2000-х одним лише походом на інтерв'ю

У ніч на 29 квітня в Іспанії помер комік і актор Хуан Хойя Борха, відомий у мережі як El Risitas або реготун (іспанець-реготун). Йому було 65 років. Останні півроку чоловік провів у клініці, де йому ампутували ногу через хворобу. Там Борха і не стало.

Хуан Борха Фото: Facebook

Іспанець прославився понад 10 років тому. У 2002-му чоловік відвідав місцевий телеканал, де розповів історію свого першого робочого дня в ресторані біля моря в місті Чіпіона: Борха влаштувався посудомийником і в один з вечорів залишив відмокати в морі брудні сковорідки, на ранок їх віднесло з відливом.

Вже наступного дня фрагменти його інтерв'ю стали надпотужним мемом, і все завдяки незвичайній манері сміху, від якого мимоволі починаєш сміятися сам.

Пізніше сміх Борха став основою сотень (якщо не тисяч) різних пародій у мережі - користувачі накладали на відео з його інтерв'ю усілякі історії, перетворюючи іспанця на інженера Apple, режисера Крістофера Нолана, російських та українських політиків. Згадуємо сьогодні також найпопулярніші ролики за участю іспанця-реготуна.

  • Дівчина Ілона Маска показала нове "інопланетне" тату, і поки здогадок про його значення немає - тільки меми.
  • Читайте також на theLime, як жителі одного з районів Кракова втратили сон через дивну істоту, яке висіла на дереві біля їхнього будинку. Люди перестали відкривати вікна, а пізніше все ж викликали поліцію. Так правоохоронці не сміялися вже давно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео