Лайм

Чи реально з'їсти бургер на 5 кг за 30 хвилин? Хлопець довів, що часу вистачить і на десерт: відео

Тепер його ім'я красується на дошці легенд закладу

В австрійському пабі Hunter Valley пройшов конкурс на поїдання величезної кількості їжі. Перевірити себе на міцність прибули 55 учасників, одним з яких був скромний хлопець на ім'я Джеймс.

Всім бажаючим взяти участь у випробуванні запропонували з'їсти величезний бургер вагою 5 кг та гарнір у вигляді картоплі фрі та цибулевих кілець. На поїдання відводилося 30 хвилин. Деякі сміливці кидали виделки вже за 10 хвилин, але Джеймс впевнено продовжував трапезувати, пише 7NEWS.

Фото: Khartoum Hotel / Facebook

В результаті хлопець переміг у змаганні, з'ївши весь вміст тарілки за 25 хвилин та 37 секунд. Він став першою людиною, яка виконала це завдання і тепер його ім'я красується на дошці легенд закладу.

"Це було приголомшливо. Не було ніякого поспіху. Він просто сів і з'їв це, як зазвичай", - зазначили організатори конкурсу.

Під час змагання чемпіон вирішив знову здивувати працівників фастфуду. Джеймс дозамовив собі подвійну порцію чизкейка та морозива, яку з'їв за п'ять хвилин.

Фото: Khartoum Hotel / Facebook

Крім набитого смаколиками шлунка Джейс отримав ще й грошовий приз у розмірі $600. Спочатку ціна виграшу була 100 доларів, але з кожним участником, який здавався, вона піднімалася. Хлопцеві вдалося зірвати джекпот.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео