Лайм

Грабіжники спробували вкрасти $ 25 млн, але обрали невдалу зброю - їх ніхто не злякався

Скоїти злочин за допомогою водяного пістолета не вийшло

Двоє чоловіків в Гонконзі спробували пограбувати пункт видачі кредитів, але обрали для цього не найкращу зброю - пластиковий водяний пістолет блакитного кольору. Зловмисники вимагали у співробітників фірми 200 млн гонконгських доларів (близько $ 25 млн), та отримали лише глузування, пише Insider.

Фото: pxhere.com/

Хоча блеф горе-грабіжників був очевидний, працівниця пункту вирішила попередити поліцію і натиснула тривожну кнопку. Між нею і чоловіками зав'язалася палка суперечка, після якої ті втекли. Через кілька хвилин грабіжники повернулися і продовжили з'ясовувати стосунки. Один із них схопив кулькову ручку і застрибнув на прилавок, але його затримали, перш ніж він встиг напасти на жінку.

Поліція заарештувала 27-річного чоловіка у пункті видачі кредитів, а його 30-річного спільника з пластиковим пістолетом все ще розшукують. Під час інциденту ніхто не постраждав, а гроші не зникли.

  • Горе-злодій придумав зухвалий спосіб пограбувати банк, але вийшло так, що сам себе по садив за ґрати. Помилка грабіжника здивувала навіть суддів, які багато бачили.
  • Пудель видав шахрайку, яка інсценувала власну смерть. Мешканка Німеччини зникла на Мальорці з мільйоном євро, але улюблений пес сплутав всі її плани.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео