Лайм

Дівчинка з собакою влаштували синхронні стрибки на батуті, і це чисте щастя: відео

Розваги ротвейлера та його маленької господині розчулили соцмережі

Милі відео з дітьми традиційно змагаються в популярності зі смішними тваринами, але коли в одному ролику присутні і ті, й інші, успіх неминучий. Батьки маленької Алекс зняли, як їхня дочка стрибає на батуті зі своєю улюбленою собакою Коною, і відео вмить стало хітом у мережі.

Дитина і собака були в захваті від пружної поверхні батута, а ротвейлер навіть продемонстрував акробатичний номер з сальто і переворотом. Поки Алекс сміялася і кричала: "Стрибай", Кона весело гавкала їй у відповідь.

"Алекс - наша 3-річна дочка, і вона любить стрибати на батуті з Коною, нашим 2-річним ротвейлером. Кона дуже мила з Алекс, вони найкращі подруги. Вони завжди піклуються одне про одного", - розповіли батьки дівчинки.

В іншому смішному відео, яке нещодавно з'явилося в мережі, жінка показала, як перехитрила свою собаку. Схудла чихуахуа почала тікати з двору крізь прути паркану, але господиня знайшла оригінальне рішення проблеми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео