Лайм

У Ботсвані знайшли справжніх Тімона і Пумбу. Без жартів, мангуст постійно катається на спині приятеля: відео

Ця парочка нерозлучна, як і їх мультяшні двійники

У центрі захисту тварин у Ботсвані живуть бородавочник Піггі та мангуст Монго, які неймовірно схожі на відомих друзів із серії анімаційних фільмів "Король Лев" - Тімона та Пумбу.

Як і їх мультяшні двійники, парочка обожнює грати разом, а малюк навіть катається на спині свого великого приятеля, пише Daily Mail. Правда, шанувальники можуть помітити, що Монго - мангуст, а не сурікат, як персонаж Тімон, але обидва види тісно пов'язані.

Піггі та Монго Фото: CARACAL / Magnus News

Тімон і Пумба Фото: Disney

Ці двоє подружилися через однаково важкої долі. Піггі врятували ще в дитинстві, після того як його збила машина. А Монго - сирота, його мама загинула під колесами авто. Але тепер вони знайшли щастя в CARACAL - Центрі збереження африканських ресурсів: тварин, спільнот та землекористування.

Фото: CARACAL / Magnus News

Оскільки вони були врятовані, їх не можна безпечно повернути в дику природу, тому парочка друзів виступає в ролі послів дикої природи, допомагаючи просвіщати місцеві спільноти.

Волонтер центру Кейтлін Вандеваллє знає Піггі та Монго з моменту їх появи в притулку. За словами 23-річної дівчини, ці тварини виділяються серед інших.

"Ці двоє ніколи не сваряться. Якщо ви підійдете до них, то помітите, що вони або сплять, або грають. Коли дивлюся на них, відразу згадую Тимона і Пумбу", - сказала співробітниця центру.

Фото: CARACAL / Magnus News

У мультфільмі Тімон і Пумба постійно співають пісню Hakuna Matata - ця фраза з суахілі перекладається як "не турбуйся", і схоже, що саме так зараз йдуть справи у реальної версії приятелів з "Короля Лева".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео