Лайм

Емманюель Макрон програв парі комікам і ті прийшли знімати свій випуск в Єлисейському палаці: відео

Президент Франції недооцінив можливості блогерів в YouTube

Французькі гумористи Макфлай і Карліто записали новий випуск свого YouTube-шоу в Єлисейському палаці в Парижі. І це не особистий привілей, а просто чесне парі з президентом Еммануелем Макроном, яке той програв.

Фото: YouTube / @Mcfly et Carlito

Як пише Reuters, в лютому президент Франції запропонував блогерам записати відео про важливість заходів профілактики Covid-19 та запропонував парі: якщо ролик збере 10 млн переглядів, він дозволить приятелям записати новий випуск у своїй резиденції.

Очевидно, Макрон недооцінив силу YouTube, і вже скоро у його двері постукали. На відеохостингу ролик про профілактику ковіда зібрав понад 15 млн, тож коміки впевнено прийшли до президента не самі, а з хеві-метал-гуртом Ultra Vomit, відомим своїми каверами та жартівливими текстами.

Макфлай і Карліто записали 36-хвилинне відео, в зйомках якого взяв участь і сам Макрон. У фіналі випуску в стінах Єлисейського палацу зіграли музиканти. Наразі під новим випуском вже зібралося понад 10 млн переглядів і більше мільйона лайків.

  • Читайте також на theLime, як пара знайшла спосіб обійти ковідні обмеження та зіграти пишне весілля, але щастя молодим бажати не поспішають.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео