Лайм

Пара знайшла спосіб обійти ковідні обмеження та зіграти пишне весілля, але щастя молодятам бажати не поспішають

Управління цивільної авіації почало розслідування

Пара з Індії знайшла спосіб обійти суворі карантинні обмеження та зіграла пишне весілля у компанії рідних та друзів. Для цього молодята на кілька годин орендували пасажирський літак, зібрали у ньому гостей, фотографа та влаштували вечірку.

Відео та фото з весілля в небі потрапили до соцмереж і стали вірусними, пише LadBible. Багато в чому завдяки обуренню користувачів. Бажати молодятам щастя вони не поспішають.

"Це уособлення привілеї, - вказали в одному з таких коментарів у Twitter. - Зараз стільки людей потребують грошей, деякі не можуть дозволити собі навіть КТ, а ця людина вирішила, що може скористатися грошима, щоб порушити правила. Це огидно, і мені не хочеться бажати цій парі щастя".

Відео в мережі призвели до розслідування Генерального управління цивільної авіації. Наскільки відомо, весь екіпаж "весільного" Boeing 737 тимчасово відсторонений. В управлінні обіцяють розглянути скарги та вжити суворих заходів.

У свою чергу, представники місцевої авіакомпанії SpiceJet, чий літак був орендований, запевняють, що пасажири були проінформовані про суворі правила на борту та норми безпеки.

Індія все ще переживає руйнівну хвилю коронавіруса. Кількість нових випадків і смертей зростає щодня, поки люди щосили намагаються знайти лікарняні ліжка та кисень. На даний момент у країні зареєстровано понад 24 мільйони випадків захворювання та більше 270 тисяч смертей, але реальні цифри можуть бути в 5-10 разів вищими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію