Лайм

Чоловік подружився з рябчиком, і він став його вірним сторожовим птахом: смішні фото

Дика пташка почала всюди ходити за своїм новим другом

Для когось рябчики є всього лише делікатесом, але для Тодда Вестворда з Нью-Гемпшира (США) представник цього роду пернатих став вірним другом. Про незвичайного домашнього улюбленця світу розповіла дружина Вестворда Мері Бет.

Фото: facebook.com/emmbeebaby

"Коли ми з дочками були у від'їзді, сталася кумедна річ. Рябчик (ми звемо його Волтером) приручив Тодда. Раніше до нас у двір забігали рябчики, і ми чули, як вони свистять у лісі. Але цей хлопець зовсім інший. Він почав ошиватися на доріжках і в кущах недалеко від будинку. Потім йому стало дуже комфортно поруч із Тоддом, і він почав всюди за ним ходити, - написала жінка у Facebook. - Птах здається здоровим і повністю нормальним, за винятком відсутнього хвостового пера, яке відростає знову. Але що з його поведінкою?"

Фото: facebook.com/emmbeebaby

Господиня будинку запевнила, що її чоловік ніколи не годував нового друга, і не розуміє, чому вони так зблизилися.

"Він як собака. Підбігає, щоб привітати Тодда вранці, і зустрічає, коли він приходить додому. Час від часу він підходить до дівчаток і до мене, але часто стрибає на нас, немов хоче прогнати. Він бігає, як пернатий велоцираптор, а потім сідає на ганок і прикидається нашим сторожовим птахом", - написала Мері Бет.

Фото: facebook.com/emmbeebaby

Фото: facebook.com/emmbeebaby

Фото: facebook.com/emmbeebaby

Знавці дикої природи в коментарях до публікації написали, що рябчики - територіальні птахи, які обирають собі ділянку для проживання і завзято її охороняють. Ймовірно, Волтер уподобав двір сімейства і сприйняв Тодда як товариша, оскільки той ходить на двох ногах і не проявляє агресії - зовсім як великий добрий рябчик.

Фото: facebook.com/emmbeebaby

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео