Лайм

Індійські ЗМІ рознесли відео з "прибульцем", і воно всюди - але люди сміються, у них інша версія подій в кадрі

Місцеві жителі зіткнулися з незвичайним незнайомцем

Індійські ЗМІ стали поширювати моторошне відео з незвичайною істотою, яке було зняте в місті Хазарібагх, штат Джаркханд. Ролик швидко став вірусним, розійшовшись по соцмережах. У коментарях жваво сперечаються: людина це чи прибулець.

На кадрах видно, як група байкерів проїжджає вночі по мосту та помічає бліду фігуру, походжу на людську. При цьому у істоти були досить довгі руки і ноги, не було одягу і повністю було відсутнє волосся на голові, пише India News.

Фото: india.com

Кілька мотоциклістів обігнали худорлявого незнайомця, а інші не ризикнули їхати далі, коли він зупинився і мовчки на них подивився.

І поки місцеві жителі вірять, що землю відвідали прибульці, користувачі мережі регочуть, мовляв, хтось просто вирішив пожартувати і вийшов на вулицю в костюмі гуманоїда. Хтось пише, що це звичайний тіктокер, а хтось стверджує - людина, якак неабияк перебрала спиртного.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео