Лайм

В Індії висміяли туніку від Gucci за $3500 - на місцевих ринках такі продають у 500 разів дешевше

Модний виріб виявився копією традиційної курти

Користувачі соцмереж із Південної Азії висміюють дорогу дизайнерську новинку від Gucci. Модний бренд випустив вишиту туніку за $3500, але люди стверджують, що ідентичне вбрання на їхніх ринках можна купити всього за $5-7.

Італійський будинок моди включив виріб в свою останню колекцію прет-а-порте. "Цей каптан, виготовлений з органічного льону, прикрашений квітковою вишивкою", - йдеться в описі товару на сайті Gucci.

Тим часом в Twitter користувачі з Індії, Пакистану, Афганістану, Таджикистану, Бангладеш, Непалу та інших країн стверджують, що каптан виглядає точнісінько як їхні традиційні курти. Вільні розшиті сорочки, які доходять до колін, чоловіки і жінки з азіатських країн носять протягом століть як повсякденний одяг. Gucci користувачі мережі дорікнули за явно завищену ціну.

"Gucci продають індійську курту за 3,5 тисячі доларів? Я знайду таку ж за 500 рупій", - пишуть в коментарях. - "Це тільки за курту, або дають ще й новий iPhone?" "Моя мама може зробити такий же дизайн, потрібно відправити її на торги". "Давайте просто купимо аналогічну курту в наших місцевих магазинах, а пізніше будемо хвалитися, що у нас теж є GUCCI".

Курти не вперше входять в моду: у 1960-1970-х такі туніки були атрибутом культури хіпі.

  • Раніше Каньє Вест представив нові кросівки, але їх порівнюють з риб'ячими скелетами і макаронами. "Їстівне" взуття YEEZY розвеселило соцмережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео