Лайм

Жінка знайшла у собаки "страшну хворобу" і розсмішила ветеринарів - довелося червоніти

Власниця заплатила за обстеження велику суму

Жінка виявила на грудях улюбленого песика дивне ущільнення і в паніці кинулася до ветеринарів. Вона без роздумів заплатила за обстеження 200 доларів, але у страшної хвороби виявилася дуже проста причина.

Про ганебну помилку господиня французького бульдога на ім'я Аполлон розповіла в TikTok від його імені. "Сьогодні вранці мама витратила 200 доларів у ветеринара, тому що знайшла у мене на животі шишку, яку прийняла за рак. Це був мій сосок", - йдеться у підписі.

Помилка господині швидко стала вірусною, зібравши понад 2 млн переглядів і тисячі коментарів. Один ветеринар спробував її заспокоїти, запевнивши, що за його 15 років стажу вона далеко не перша, хто приймає соски за хворобу.

Інші користувачі соцмереж також поділилися своїми розповідями про "хворих" тварин.

"Я відвів свою собаку до ветеринара, тому що у нього на морді з'явилася пухлина. Виявилося, це був шматок курки". "Моя мама пішла до ветеринара, думаючи, що у собаки кліщ, але це була просто його лапа. З неї взяли 40 доларів, щоб просто подивитися на лапу!"


  • Схожа історія недавно сталася у Великобританії. Молода мама знайшла у роті сина "дірку" і примчала до лікарні. Проблему вирішили за 30 секунд, хоча жінка була впевнена, що у її дитини раптово з'явилася вовча паща.
  • Незрозуміла істота кілька днів лякала жителів багатоквартирного будинку. Рятувальники приїхали на виклик і виявили щось зовсім несподіване.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео