Лайм

Актори "Володаря перснів" через 19 років розповіли про вирізану сцену з оголеними хоббітами

За словами акторів, вона "майже увійшла" до другої частини трилогії

Актори Домінік Монаган та Біллі Бойд, які зіграли хоббітів Меррі та Піппіна у трилогії "Володар перснів" погостювали в студії "Пізнього шоу" Стівена Кольберта, і в розмові про другу частину фільму розповіли про сцену, яка так і залишилася лише на паперах сценаристів.

У бесіді з акторами Кольберт згадав, що нещодавно шанувальники Толкіна розкритикували плани Amazon зробити серіал, заснований на книгах класика, більш дорослим - додати до сюжету оголені сцени. Приятелі посміялися й розповіли, що в 2002 році подібні ідеї вже розглядалися. Сцена з голими Меррі й Піппіном "майже увійшла" до фільму, але в останній момент сценаристи передумали.

За словами Монагана та Бойда, сцену свого часу придумала Філіпа Бойенс. Згідно з ідеєю, Древобород лякається, коли Меррі та Піппін сидять на ньому, і починає трясти гілками, щоб скинути хоббітів. У польоті Меррі й Піппін чіпляються за них, але долітають до землі абсолютно голими. "Меррі повертається до Піппіна й каже: "Холодно, правда?" - посміявся Бойд. - А Піппін відповідає: "Обійми мене, Меррі".

Монаган відразу ж пожартував, сказавши, що сам він був у захваті від жартівливої сцени, адже це була відмінна можливість продемонструвати глядачеві його "справді фантастичну дупу".

Продовжуючи розмову про супротивників оголених сцен, Кольберт зауважив, що навіть у книзі Толкіна один з героїв, Том Бомбаділ, з'являвся голим.

  • Тим часом компанії New Line Cinema та Warner Animation почали роботу над повнометражним аніме за мотивами "Володаря перснів". Наскільки відомо, проект присвятять Хельму Молоторукому - королю держави Рохан, де знаходиться Хельмова Долина, а сам сюжет розгорнеться за сотні років до подій в оригінальній трилогії.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео