Лайм

Голодний слон, який розгромив дім у Таїланді, знову в пошуках їжі - тепер він відбирає її у котів: відео

Дикий гігант продовжує здійснювати набіги на домівлі

В кінці червня слон по кличці Бунчуй розгромив кухню мешканки тайської села Чалермкіатпаттана заради їжі, чим й прославився. Цього тижня голодна тварина знову вчинила набіг на дім в тому ж селі, але на цей раз він діяв акуратно.

Як пише Daily Mail, місцевого жителя на ім'я Наттакан Чароендонг розбудив шум у дворі. Він спустився вниз і виявив сірого гіганта, який крав котячий корм, залишений на ганку для домашніх улюбленців. Бунчуй насилу вліз на терасу, але на цей раз йому вдалося нічого не розгромити.

"Я знав цього слона, ми бачили його в новинах, тому ми були трохи схвильовані і шоковані одночасно, - каже Наттакан. - Він, мабуть, зголоднів і знову забрів в села. Він розумна тварина, але ще й страшна".

Фото: Viral Press

Голодний слон спустошив всі тарілки пухнастиків та з набитим пузом повернувся до лісу. Швидше за все, Бунчуй ще повернеться у село, адже тепер він знає, що тут точно можна поласувати вкусняшками.

Фото: Viral Press

  • На їжу полюють не тільки слони, а й білки. Дивіться, як пухнаста пробралася в дім та стягнула величезний стейк. Шматок м'яса був настільки величезним, що вона не змогла його далеко понести.

  • Читайте також на theLime, як кішка виявила на підлозі шматочок курки, і тепер вірить в чарівну плитку, яка дарує їжу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео