Лайм

Чоловік 2,5 години тримав на лобі садову мотику, і це найдивніший світовий рекорд: відео

Рекордсмен пишається своїм досягненням

Якщо найвища в світі вежа з цукерок M&M's для вас все ще недостатньо дивний рекорд, то досягнення Девіда Раша з Айдахо (США) напевно його перевершить. Чоловік балансував на лобі мотику протягом 2 годин 36 хвилин і 6 секунд.

Щоб утримати на голові садовий інвентар вагою понад 1 кг, чоловік балансував у трьох різних положеннях. Він сказав, що для такого рекорду потрібна "фізична і розумова витривалість", а також поскаржився на затерплу шию.

До речі, запис у Книгу рекордів Гіннесса обійшлася йому солідною вм'ятиною на лобі. Сподіватимемося, що у Девіда не залишиться мозолі або синяка.

  • Дівчина з найдовшими волоссям у світі вперше за 12 років зробила коротку стрижку. Індійська Рапунцель пожертвувала своє багатство Музею Голлівуду в США.
  • Найвищий чоловік у світі взяв у руки звичайну банку Pepsi, і вона виглядає як маленька іграшка. Переконайтеся самі в нашій рубриці Більше ніж фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео