Лайм

На Олімпійських змаганнях по тхеквондо помітили Леді Гагу - тепер спортсменка з Йордану ще й зірка соцмереж

Навряд чи спортсменка очікувала такої слави в Токіо

Тхеквондістка з Йордану та учасниця Олімпійських ігор в Токіо стала зіркою соцмереж через схожість зі співачкою і актрисою Леді Гагою. Помітивши схожість дівчини із зіркою, шанувальники не проґавили можливість пожартувати.

"До біса "Греммі" та "Оскар", зараз я хочу золоту медаль Олімпіади", - пишуть в Twitter.

Фото: Twitter

Але яким би кумедним не здавався збіг, на кадрах точно не Леді Гага, а спортсменка Джуліана Аль-Садек. Тхеквондістка, яка вперше в історії Йордану завоювала золоту медаль в змаганнях Світового Гран-прі.

Як зазначили користувачі соцмереж, у повсякденному житті Аль-Садек мало схожа на Леді Гагу. Але варто дівчині одягнутися в спортивну екіпіровку, як у зовнішності тут же помітні риси знаменитості.

Леді Гага і Джуліана Аль-Садек Фото: Instagram

Джуліана Аль-Садек Фото: Instagram / @juliana_alsadeq

На жаль, цього року Джуліана Аль-Садек не стала олімпійською чемпіонкою. У категорії до 67 кілограмів дівчина поступилася суперниці Мілені Бра Тітолені з Бразилії.

  • Співачка Пінк запропонувала виплатити штраф замість норвезьких гандболісток, яких покарали за відмову надіти бікіні. Вся справа в тому, що спортсменки виступили на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу в шортах.
  • Дивіться також на theLime, як австралійський тренер Дін Боксолл збожеволів від радості після перемоги його підопічної на Олімпіаді. Його реакція - справжнє золото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео