Лайм

Співачка Пінк запропонувала виплатити штраф за гандболісток, яких покарали за відмову вдягнути бікіні

Спортсменки виступили на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу в шортах

Американська співачка Пінк запропонувала заплатити 1500 євро замість норвезької жіночої збірної з пляжного гандболу. Минулого тижня спортсменок оштрафували за те, що на чемпіонаті Європи вони виступили в шортах замість традиційних плавок бікіні.

Фото: https://www.instagram.com/norwaybeachhandballwomen/

"Я дуже пишаюся норвезькою командою з пляжного гандболу, яка протестує проти сексистських правил щодо своєї форми, - написала співачка у Twitter. - Молодці, дами. Я буду щаслива заплатити за вас штраф. Так тримати".

Європейська федерація гандболу оштрафувала команду після матчу за бронзову медаль проти Іспанії. Згідно з єдиними правилами про спортивну форму, жінки в пляжному гандболі повинні носити топи і плавки, довжина яких збоку не перевищує 10 см. Чоловікам при цьому дозволяється носити більш зручні і вільні шорти та майки.

Фото: Twitter

Фото: https://www.instagram.com/norwaybeachhandballwomen

Пост Пінк зібрав понад 90 тис. лайків. "Європейська федерація гандболу повинна соромиться подвійних стандартів, коли йдеться про дрес-код для чоловіків і жінок", - пишуть в коментарях.

Фото: Twitter

  • Тренер Дін Боксолл збожеволів від радості після перемоги австралійської плавчині на Олімпіаді. Його реакція - справжнє золото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків