Лайм

Біологи знайшли справжніх Губку Боба та Патріка - так герої мультфільму виглядають у реальному житті

Морських тварин помітили на глибині 1885 метрів

Морський біолог Крістофер Ма з Національного управління океанічних досліджень США підкорив соцмережі фотографією Губки Боба та його друга Патріка в реальному житті. Чоловік помітив нерозлучну парочку на підводній горі Ретривер в Атлантичному океані і не втримався від очевидного порівняння.

"Зазвичай я уникаю цих порівнять... але ВАУ! Справжні живі Губка Боб і Патрік! - написав він у Twitter. - Їхні наукові назви: Hertwigia (губка) і Chondraster (морська зірка)".

Фото: https://twitter.com/echinoblog

Унікальний кадр вчені зробили за допомогою дистанційно керованих апаратів на глибині 1885 м.

"На цей раз порівняння зі знаковими образами і кольорами героїв мультфільму дійсно доцільне, - сказав Ма в коментарі Insider. - Але як біолог, що спеціалізується на морських зірках, можу стверджувати, що більшість зображень Патріка і Губки Боба перебільшені".

Фото: https://twitter.com/mwhdeere

У Twitter фотографія Боба і Патріка зібрала тисячі лайків і коментарів. "Адаптація Netflix виглядає чудово!" - жартують користувачі мережі.

  • В Ботсвані знайшли справжніх Тимона і Пумбу. Без жартів, мангуст постійно катається на спині приятеля!
  • На Олімпійських змаганнях з тхеквондо помітили Леді Гагу. Тепер спортсменка з Йордану ще й зірка соцмереж, адже вони зі співачкою дійсно дуже схожі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також