Лайм

Пранкери заплатили антивакцинатору за лояльність до вакцини грошима з "Монополії" - активіст каже, це монтаж

Активіст швидко знайшов спосіб виправдатися

Британські YouTube-блогери Джош Пітерс та Арчі Меннерс прикинулися акціонерами компанії AstraZeneca та розіграли відомого в їхній країні активіста-антивакцинатора Пірса Корбіна. Молодики попросили чоловіка не критикувати їхню вакцину та переключитися на препарати Moderna та Pfizer. За це пранкери запропонували йому валюту з настільної гри "Монополія". І витівка вдалася.

Що правда, сам Пірс Корбін стверджує, що його підставили - на відео ютуберов нібито суцільний монтаж.

За словами пранкери, в процесі підготовки вони зв'язалися з активістом поштою, представилися акціонерами AstraZeneca. Для підтвердження своїх слів хлопці навіть придбали реальну акцію компанії за 82 фунти стерлінгів (трохи більше 3 000 грн). Призначивши Корбіну зустріч, приятелі прихопили з собою реальні гроші та папірці з "Монополії".

Зустріч відбулася в центрі Лондона. Озвучивши свою пропозицію пранкери показали чоловікові конверт з реальною готівкою. Побачивши запропоновані 10 000 фунтів стерлінгів, він вигукнув "Вау" і сказав, що може прийняти "пожертвування", але не гарантує настільки кардинальної зміни політики його кампаній проти вакцинації.

Раптом в кадрі з'явилася дівчина, яка нібито впізнала Корбіна та попросила зробити з ним селфі. Поки чоловік позував перед камерою смартфона, пранкери замінили конверт з реальними грошима на аналогічний, тільки з ігровою валютою.

Пірс Корбін Фото: Instagram / @piers_corbyn_stopnewnormal

Пізніше в бесіді з журналістами активіст не став заперечувати, що його розігрували, і що це він присутній на відео блогерів. Але, за словами Корбіна, відео аж надто змінили. Більш того, в ньому нібито з'явилися репліки, яких насправді не було.

  • У Фінляндії вокаліст гурту Lordi з'явився на щеплення від ковіду в повному сценічному костюмі. Звичайно, знайшлося багато бажаючих зробити фото на пам'ять.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео