Лайм

Вокаліст Lordi з'явився на щеплення від ковіду в повному сценічному костюмі: фото

Звичайно, знайшлося багато бажаючих зробити фото на пам'ять

Містер Лорді, фронтмен однойменного фінського хард-рок-гурту Lordi, прийшов на вакцинацію від коронавіруса в повному сценічному костюмі. Так-так, у тому самому, який впізнає кожен глядач "Євробачення", адже саме Lordi перемогли в пісенному конкурсі 2006 року.

Фото: Instagram / @cityofrovaniemi

Фотографії містера Лорді (справжнє ім'я - Томі Путаансуу) з'явилися в Instagram-акаунті фінського міста Рованіємі. Судячи з усього, вслід за вакцинацією музиканта почалася й фотосесія з усіма бажаючими зробити знімок на пам'ять.

Фото: Instagram / @cityofrovaniemi

Фото: Instagram / @cityofrovaniemi

Фото: Instagram / @cityofrovaniemi

Lordi - фінський хард-рок-гурт, який прославилася епатажними сценічними костюмами монстрів, а також перемогою на "Євробаченні-2006" з піснею Hard Rock Hallelujah. За роки кар'єри музиканти випустили десять студійних альбомів, останній з яких - Killection - вийшов у 2020 році.

  • Тим часом мер Тернополя Сергій Надал вимагає від організаторів фестивалю "Файного міста" вибачитися за шоу польського метал-гурту "Батюшка". І навіть висунув ультиматум.
  • Фронтмен Slipknot Корі Тейлор вшанував пам'ять покійних друзів та учасників гурту. Музикант відшукав архівне фото, на якому зображений у компанії басиста Пола Грея та барабанщика Джої Джордісона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео