Лайм

Нахабна чайка потягла чіпси з супермаркету, і це вже її друге пограбування: відео

Перната злочинниця діє за відпрацьованою схемою

Чайка з британського міста Пейнтон в графстві Девон віртуозно краде їжу із супермаркету. Перната злочинниця спокійно заходить в магазин, бере що-небудь смачненьке та швидко йде. Однак непоміченою вона не залишається.

Нещодавно моторний птах зачекав, поки біля входу не буде людей, зайшов у приміщення та стягнув пачку чіпсів. Потім чайка швидким кроком зникла з місця злочину. У цей момент поруч знаходився один з відвідувачів, який і зафіксував нахабне пограбування.

Чайка вже не перший раз провертає пограбування супермаркетів. У неї вже навіть виробилася своя тактика: почекати, поки в магазині буде порожньо, швидко зайти, схопити їжу і втекти куди подалі. Перший подібний інцидент стався в червні цього року.

  • В кінці червня слон по кличці Бунчуй розгромив кухню мешканки тайської села заради їжі, чим і прославився. Минулого місяця голодна тварина знову вчинила набіг на будинок в тому же селі, але на цей раз він діяв акуратно.
  • Дивіться також на theLime, як білка пробралася в будинок і стягнула величезний стейк. Шматок м'яса був настільки величезним, що вона не змогла його далеко понести.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також