Лайм

Подивіться, як лінива ящірка відпочиває в траві: фотограф спіймав унікальний кадр і став знаменитим

Життя - кайф!

Індонезійський фотограф Ян Хідаят любить знімати рептилій, комах та птахів, особливо з близької відстані. Він зробив чимало унікальних макро-знімків, через що і прославився в мережі. Один з них - кадр ящірки, яка відпочиває на траві.

Фотографу вдалося впіймати в об'єктиві, як зелене ледащо насолоджується сонячними ваннами на задньому дворі його дому в Паданзі (Індонезія). Рептилія лежить на боці, закинувши ногу і підперши голову лапою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Yan Hidayat (@ yan_hidayat_567)

Як пише Daily Mail, ящірка стала улюбленицею Яна після того, як він два роки тому врятував її від голодної смерті. Ще недавно рептилія намагалася вижити в сусідньому лісі, а тепер живе розкішним життям - проводячи дві години на день, відпочиваючи на теплому сонечку.

Хідаят - фотограф-самоучка. Чоловік залишив середню школу і цілком присвятив себе улюбленій справі. З 2002 року він захопився зйомкою комах і рептилій, і його фотографії показують дику природу з несподіваного боку.

  • Ірландський фотограф Аллан Діксон подорожує світом заради веселого селфі з тваринами. Зірка його колекції - австралійський звірок квокки.
  • Британський фотограф дикої природи Саймон Нідхем робить приголомшливі портрети різних тварин. Нещодавно йому вдалося зробити унікальний знімок, який нагадує сцену з голлівудського фільму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео