Лайм

Навіть хом'як зміг. Двоє німців зробили гризуна інвестором у криптовалюти

Успіху містера Гокса заздрять багато трейдерів

Двоє чоловіків з Німеччини зробили хом'яка на ім'я містер Гокс криптовалютним інвестором, а його клітку перетворили на офіс. Кожного дня, коли він "виходить на роботу", на Twitch починається пряма трансляція, а в Twitter з'являються завидні результати його операцій, пише BBC.

Бігаючи по колесу, розміченому різними варіантами криптовалют, він "обирає", чим хотів би торгувати. Поруч із його офісним поверхом є два тунелі: один для купівлі, інший - для продажу. Щоразу, коли хом'як проходить через тунель, електроніка, підключена до його офісу, завершує обмін відповідно до "бажань" містера Гокса.

"У наш час все дорожчає, і з такою високою орендною платнею дуже важко економити. Схоже, що більшість людей нашого покоління не бачать іншого шансу, крім як кинути велику частину своїх заощаджень на криптовалютний ринок, не маючи ні найменшого уявлення про те, що там відбувається, - розповів німець, що стоїть за пухнастим інвестором. - Ми жартували про те, чи зможе мій хом'як приймати більш розумні інвестиційні рішення, ніж ми, люди".

Містер Гокс почав працювати в червні, і до 27 вересня його прибутковість виросла на 19,41%. Його випадкові угоди викликають великий інтерес, але творці жартівливого проекту запевняють, що офіс хом'яка повністю автоматизований, і всі угоди він здійснив самостійно.

Фото: GOXX CAPITAL

Власник містера Гокса - викладач і фахівець з прототипування, а справи Goxx Capital йому допомагає вести друг-програміст, який живе за сотні кілометрів. Друзі підкреслюють, що Goxx Capital - не справжня інвестиційна фірма, і твіти хом'яка не є інвестиційними порадами. При цьому самі вони вважають за краще залишатися анонімними.

"Криптовалюта - дуже спірна тема. Як і у випадку з майже будь-якою темою, обговорюваною в інтернеті, дискусії можуть досить швидко стати жаркими і нецивілізованими", - пояснили вони BBC News.

  • 12-річний хлопчик заробив $ 400 тисяч завдяки картинкам з китами. Колекція піксельних малюнків допомогла школяреві сколотити криптокапітал.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео