Лайм

Пара викопала в саду гігантську картоплю, і вона може встановити світовий рекорд: фото

Здоровило назвали Дугом, і у світі йому немає рівних

Пара з Нової Зеландії викопала в зарослому саду гігантську картоплю вагою 7,9 кг. Здоровило назвали "Дуг", і тепер воно має всі шанси встановити новий світовий рекорд, пише The Guardian.

Колін і Донна Крейг-Браун розробляли ділянку на задньому дворі, коли мотика чоловіка вдарила щось під землею. У результаті Колін викопав бульбу, популярність якої зростає з кожним днем.

Фото: AP

"Ми одягли на нього капелюха. Ми розмістили його фото на Facebook, взяли на прогулянку, подарували йому трохи сонечка, - сказав гордий господар. - Це все дуже весело та розважає людей".

Поточний світовий рекорд Гіннеса по найбільшій картоплі - п'ятикілограмова бульба, викопана у Великій Британії в 2011 році. Тепер сімейство Крейг-Браун звернулося до книги рекордів, щоб Дуг увійшов до історії.

Цікаво, що пара не змогла згадати, коли востаннє саджала картоплю у своєму саду. Вони припустили, що це було близько трьох років тому, тому Дуг може бути самосадом. "Для мене це загадка. Це один із маленьких приємних сюрпризів природи", - сказав Колін.

Фото: AP

Зараз пара загорнула Дуга в поліетиленові пакети, щоб він не висох, а в майбутньому Колін хоче перетворити його на горілку.

  • Американка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найнижча жінка в світі: її зріст становить всього 72 см. Своїм прикладом дівчина хоче надихнути інших маленьких людей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також