Лайм

Американець повернувся додому і побачив на кухні ведмедя - непроханий гість нахабно поїдав крильця з KFC

Косолапий виявився великим поціновувачем фастфуду

Житель США повернувся до себе додому та помітив на кухні ведмедя, який спокійно сидів на столі та ласував крильцями з KFC. Дикого звіра зовсім не відлякала присутність господаря, і він продовжив нахабно поїдати фастфуд. А поки непроханий гість насолоджувався смаженою курочкою, чоловік знімав те, що відбувається, на телефон.

Як пише New York Post, Джон Холден із Каліфорнії вийшов з дому, залишивши на столі картонне відерце з їжею. Повернувшись, чоловік помітив, що вхідні двері відчинені. Американець одразу вирішив, що це злодії, але за хвилину почув нехарактерний для людей звук і побачив двох ведмедів.

Фото: John Holden

Один з них знаходився у дворі, а другий - всередині. Ймовірно, тварину привернув аромат свіжої їжі і вона не змогла встояти. Коли господар будинку увійшов на кухню, то помітив, як клишоногий нахабно доїдає його вечерю.

Втім, американець не здивувався такій зустрічі: ведмеді в Каліфорнії часто виходять з лісу. "Я вже неодноразово зустрічався з ними. Вони просто гуляли на моєму городі, але в будинок ще не залазили", - поділився Холден.

  • Ведмідь поцупив з ганку посилку, але його швидко розкрили - клишоногий злодій потрапив на відео. Власниця вкраденої коробки поділилася смішним записом із камери спостереження.
  • Читайте також на theLime, як ведмідь знайшов відкриту машину і тут же забрався у салон - з такою реакцією господині сигналізація не потрібна. Дівчина явно не очікувала зустріти клишоногого пасажира.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео