Лайм

Ведмідь у магазині використав санітайзер для рук, але акуратному клієнту все одно не раді: відео

Продавщиця зустріла клишоногого гучним криком

Працівниця супермаркету в Олімпійській долині (Каліфорнія) посварилася з ведмедем, який хотів попоїсти. Смішне відео, на якому Рошель Дюкусін проганяє клишоногого відвідувача, стало вірусним у TikTok і зібрало понад 9 млн переглядів.

Все почалося з того, що Рошель завадила ведмедеві обшукати баки для сміття на вулиці. Замість того, щоб сховатися в лісі, тварина вирішила зайти просто до магазину. І хоча волохатий гість сумлінно натиснув чолом на санітайзер для рук, його все одно прогнали. Мабуть тому, що ведмедик не мав маски.

На відео можна почути, як 44-річна Дюкусін істерично кричить на звіра, велить йому забиратися та погрожує. Ведмідь у якийсь момент підвівся на задні лапи і завмер у проході, ніби чекаючи, поки його хтось обслужить.

Жінка зателефонувала 911, і рятувальники швидко відлякали клишоногого порушника. Втім, пізніше ведмедик ще раз повернувся, щоб поритися у сміттєвих баках.

Користувачів TikTok дуже здивувала і розвеселила людська поведінка ведмедя. "Він ввічливо увійшов, притримав двері і навіть скористався санітайзером, що вам ще потрібно?" - пишуть у коментарях.


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео