Лайм

Жінка знайшла кумедний спосіб захистити новорічну ялинку від кота - спрацювало безвідмовно

Все завдяки незрозумілій неприязні пухнастого до мандарин

Американка Ірен Олокко є щасливою володаркою двох пухнастих котів із дуже незалежною вдачею. Один із них, Віктор, із самого дитинства виявляв зайву цікавість до новорічних ялинок. Як і багато котів, він зривав іграшки і намагався зруйнувати святкове дерево. На щастя, жінка знайшла безвідмовний спосіб заспокоїти пустуна.

Фото: IRENE OLOCCO

"Коли він був ще кошеням, я виявила, що найбільше він ненавидить мандарини. Ми разом сиділи на дивані, і коли я почала чистити мандарин, він зашипів і втік", - розповіла Ірен The Dodo.

Незабаром виявилося, що Віктор категорично відмовляється підходити до ароматних плодів, і господарка вирішила застосувати це у своїх інтересах.

Фото: IRENE OLOCCO

"Я почала класти апельсини чи мандарини на меблі там, куди не хотіла його пускати, і це спрацювало, - сказала Олокко. - Щороку він крав різдвяні кульки з ялинки і знищував різні прикраси. Тоді мені на думку спала геніальна ідея.. Вона відразу спрацювала!"

Ірен розклала навколо ялинки "силове поле" з мандаринів, і Віктор не зміг його подолати. Тепер святковий атрибут у її будинку під надійним захистом, хоч коту такий декор зовсім не подобається.

Фото: IRENE OLOCCO

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак