Лайм

Морська свинка розлютилася на господарку та вночі згризла її волосся

Улюбленцю не сподобався запах алкоголю

Власниця морської свинки часто спить зі своїм улюбленцем, але одну ніч вона запам'ятає надовго. Прокинувшись вранці господарка виявила, що завдяки лисій тваринці її зачіска дещо змінилася.

Тієї ночі 29-річна Гара Салліван повернулася зі святкування Дня подяки і була злегка напідпитку. Побачивши на підлозі спальні свого гризуна на прізвисько Діксі, дівчина вирішила з ним пообніматися, але несподівано заснула. Вранці господарка свинки з жахом виявила, що у неї не вистачає пасма волосся - улюбленець згриз частину чубчика, поки вона міцно спала.

Фото: Kennedy News & Media

Цією історією Гара, яка працює перукарем, поділилася в TikTok, і наразі ролик зібрав вже більше 8 млн переглядів. За словами дівчини, її 3-річна свинка раніше ніколи не гризла її волосся, але того вечора, ймовірно, на неї образилася. Тепер дівчині доведеться чекати від шести місяців до року, щоб її зачіска стала колишньою.






Салліван також злякалася за здоров'я свого улюбленця, але, на щастя, він не проковтнув волосся, а просто його відгриз. Гара знайшла пасмо на підлозі своєї вітальні, поділилася вона з Kennedy News and Media.

  • Тим часом TikTok підбив підсумки 2021 року і показав відео, які стали на платформі найпопулярнішими. Перше місце у рейтингу посів кумедний танець чоловіка під хітову пісню Джастіна Бібера та Kid Laori "Stay".
  • Також у TikTok став популярним милий пес, який з дитинства жив з котами і навчився муркотіти, коли його гладять.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео