Лайм

Хлопець зняв смішний танець за допомогою дрона, і його відео стало найпопулярнішим у TikTok

Ролик очолив рейтинг 2021 року

TikTok підбив підсумки 2021 року і показав відео, які стали на платформі найпопулярнішими. Перше місце у рейтингу посів кумедний танець чоловіка під хітову пісню Джастіна Бібера та Kid Laori "Stay".

Відео фотографа Девіда Аллена (@totouchanemu) зібрало 43,9 млн лайків та понад 313 млн переглядів з моменту його завантаження 28 липня. У ньому хлопець у синій сорочці та сонячних окулярах танцює вірусний танець на вершині пагорба, поки довкола нього кружляє дрон. Увага у тіктоці закцентована на "п'ятій точці" танцюриста.



Аллен – весільний фотограф, і популярний ролик допоміг йому зібрати на TikTok 8,9 млн фоловерів. Він зізнався, що сам до кінця не розуміє, чому танець став таким успішним. "Напевно, це просто дарує людям добрий настрій", - припустив він.

На второму місці опинився ролик @chipmunksoftiktok, у якому бурундук Сквіші набиває рота величезною кількістю горіхів. Цьому відео дісталося 34,5 млн. лайків.



Третю позицію зайняло відео @my_aussie_gal, в якому австралійська вівчарка Сікрет малює квітку. Кумедний ролик набрав 30,7 мільйонів лайків.



Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео