Лайм

Каченя захотіло побачити світ і залізло на високу стіну - тепер його порівнюють з Томом Крузом

Чіпкі лапки допомогли малюку піднятися на вражаючу висоту

Що ви знаєте про фізичну підготовку домашніх каченят? Вони люблять плавати, всюди бігають за мамою та не вміють літати. Але те, що каченя може перелізти через високу цегляну стіну, для багатьох стало несподіванкою.

Бразилець із міста Колораду-ду-Весті показав каналу Viral Hog смішне відео, на якому жовте каченя лізе по стіні. Волелюбне маля є домашнім улюбленцем його дочок, але в якийсь момент вирішило попрощатися зі своїми маленькими власницями. У цей момент воно було схоже на Тома Круза у фільмі "Місія нездійсненна".

"Погляньте на це каченя. Це каченя, яке подарували моїм дочкам. Подивіться, які неймовірні речі воно виробляє. Воно лізе на стіну, щоб втекти з двору. У це неможливо повірити", - каже шокований чоловік.

Якби втеча відбувалася без свідків, каченя напевно вдалося б побачити світ. На жаль, "рука правосуддя" схопила втікача та повернула його у двір. Користувачі мережі тим часом вражені його фізичними можливостями.

"Його схопили, всі роки тренувань витрачені марно!" - жартують у коментарях на YouTube. - "Каченя-павук!" "Воно ще не знає, що качки не можуть лазити по стінах". "У нього могло бути світле майбутнє скелелаза, але всі його мрії та сподівання знищені в юності". "У цієї качки дух Тома Круза".

  • Доберман вирішив почухати спину, але щось пішло не так - такого незграбного пса в мережі ще не бачили. Цю породу вважають однією з найрозумніших у світі.
  • Морська свинка розлютилася на власницю і вночі згризла її волосся. Вихованцю з непростим характером не сподобався запах алкоголю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео