Лайм

Бульдог з величезним ротом не зміг упіймати шматочок м'яса - пояснити його невдачу просто неможливо

Пес дуже швидко закрив пащу вражаючого розміру

Собаки можуть спритно хапати предмети на льоту і особливо люблять, коли їм кидають частування. На жаль, не кожен пес здатний освоїти цю науку, і навіть величезна паща не гарантує, що ласий шматочок у неї потрапить.

На Reddit з'явилося коротке кумедне відео, на якому товстий бульдог сидить за столом і намагається зловити шматочок м'яса. У якийсь момент пес широко розорює рота, але закриває його занадто швидко, і смаколик потрапляємо йому в ніс. М'ясо відскакує і падає у спеціально підставлену миску, де вже лежить кілька шматочків.

Незграбність кумедної тварини розвеселила користувачів мережі, і вони засипали відео жартівливими коментарями. "Він просто хоче наповнити миску цими пропущеними шматочками", – пишуть люди. - "Покажіть йому документальний фільм про бегемотів, щоб він навчився користуватися цією величезною пащею". "Це все одно, що кинути рибу в океан – хвилі просто відкинуть її назад на сушу". "Він спізнився на секунду, шкода, що собаки не можуть уповільнювати час, як телефон".

Жартівники порівняли ненажерливого малюка з бегемотом не просто так: саме цей парнокопитний є володарем найбільшої пащі серед наземних тварин. Африканський бегемот може розкривати рота майже на 180 градусів, а у дорослого бегемота-самця середній зев становить 1,2 м. Бульдогу ще є, чому вчитися!

  • Доберман вирішив почухати спину, але щось пішло не так - такого незграбного собаку в мережі ще не бачили. Але ж цю породу вважають однією з найрозумніших у світі!
  • Щасливий хаски підкорив мережу кумедною ходою - ось кому треба в "Танці із зірками". Талант песика складно заперечити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео