Лайм

Щасливий хаски підкорив мережу кумедною ходою - ось кому треба на "Танці з зірками"

Талант песика складно заперечити

Поки продюсери "Танців з зірками" пропонують учасників на новий сезон, ми вже обрали найкращого, на наш погляд, кандидата. Герой наступного відео настільки харизматичний, що гідний усіх танцювальних кубків. І зараз ви в цьому переконаєтесь.

На сайті Reddit з'явився забавний ролик, повз який пройти неможливо. На кадрах веселий пес смішно біжить і перебирає лапками, ніби танцює. Щоб додати комічності, господар улюбленця наклав на відео заводну музику. Дивлячись на цього хвостатого танцюриста, складно стримати сміх.

"Яке енергійне цуценя", "Це відео таке смішне, обожнюю ці випадкові моменти дурості, які приносять нам домашні тварини", "Ніколи не бачив такого щасливого собаку", - пишуть редитори під відео.

  • Доберман вирішив почухати спину, але щось пішло не так - такого незграбного пса в мережі ще не бачили. Цю породу вважають однією з найрозумніших у світі.
  • Дивіться також на theLime, як каченя захотіло побачити світ і стало лізти по високій стіні. У цей момент малюк був схожий на Тома Круза у фільмі "Місія нездійсненна".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео