Лайм

Три собаки стрибнули через канаву, але кожен приземлився по-своєму - у цьому відео все наше життя

Тварини показали майстер-клас з подолання перешкод

Собаки - одні з найбільш енергійних тварин на планеті, і вони мають мільйон способів це показати. Однак не кожен пес може похвалитися спритністю та везінням, і в цьому вони дуже схожі на людей.

Вірусне відео на YouTube показало двох бордер-коллі та австралійську вівчарку, які влаштували перегони на зеленому полі в Озерному Краї (Англія). На шляху кудлатих бігунів опинилася канава, і кожен із них подолав її своїм унікальним способом.

Перший бордер-коллі легко перестрибнув канаву, ні на секунду не зменшуючи темпу. Другий вирішив спуститися та втратив кілька секунд. Стрибок австралійської вівчарки виявився найкумеднішим: вона не розрахувала відстань і врізалася в укіс. Але головне, що пес не втратив запалу, переліз на інший бік поля і продовжив забіг.

Користувачі мережі не залишилися байдужими до відео та засипали його жартівливими та філософськими коментарями.

"У цьому все життя. Один і той же шлях вони подолали по-різному", - пишуть у коментарях. - "Третій - справжній молодець. Він не засмутився, підвівся і побіг далі". "Перший – легкоатлет, другий – спелеолог, а третій… ну, молодший брат". "Нам усім потрібно вчитися у третього правильно реагувати на невдачі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео