Лайм

Пухнастий білий пес вирішив помилуватися снігом і сам перетворився на кучугуру: кумедне відео

Цей песик дуже любить снігову погоду

Власники собак знають, що чотирилапі друзі люблять сніг. Як тільки вони бачать біле пухнасте поле, то одразу починають по ньому бігати, рити нори і валятися нагору лапами. При цьому великі кучугури песики зазвичай обходять стороною, але не герой наступного відео.

Білий пес на прізвисько Енцо вибіг надвір під час снігопаду. На прохання господаря не "купатися" у снігу, самоїд наполегливо не реагував, і в результаті сам перетворився на кучугуру. Власник зняв снігову грудку на відео та виклав його у TikTok.

Фото: Кадри з відео

"Енцо - мій собака. Самоїдський собака. Цей пес знаходиться в снігу, тому що він хоче бути там. У цього пса 18 м'язів у вухах, і він усі їх використовує, щоб ігнорувати мене, коли я кажу йому, щоб він виліз зі снігу", - сказав власник улюбленця.

На кадрах песик сидить на ганку та спостерігає за тим, як іде сніг. Вся галявина перед будинком посипана білим килимом, і розглянути тротуар практично неможливо, як і побачити хутро Енцо під купою снігу. При цьому собака виглядає дуже задоволеною, потопаючи у шарах сніжинок.

Як відомо, самоїдський собака, або самоїд, - одна з найдавніших порід собак. Вона з'явилася після того, як самодійці в Сибіру почали привчати диких собак пасти північних оленів, тягнути сани та забезпечувати тепло ночами. Тому не дивно, що самоїди у снігу почуваються у своїй стихії.





  • Дивіться також на theLime, як три собаки стрибнули через канаву, але кожен приземлився по-своєму - у цьому відео все наше життя.
  • Доберман вирішив почухати спину, але щось пішло не так - такого незграбного пса в мережі ще не бачили. Адже цю породу вважають однією з найрозумніших у світі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео