Лайм

Кіт-злодій здивував господарів несподіваною здобиччю - він приніс додому наркотики та жіночу білизну

Через таке "захоплення" у тварини можуть бути проблеми з поліцією

Поки одні тварини випрошують бажане у своїх господарів, інші самі тягнуть у будинок цікаві знахідки. Йдеться про кота на прізвисько Кейт, який страждає котячою клептоманією.

Домашнього улюбленця вже встигли прозвати "талановитим злодієм", і він продовжує красти у людей речі протягом трьох років. З останнього, що коту вдалося якимось незрозумілим чином поцупити, - бонг, пакет на блискавці з невідомим білим порошком та жіноча білизна.

Фото: The Guardian

Власники тварини Джінні та Девід Рамбольди до цієї ситуації ставляться досить скептично. Вони жартують, що краще б їхній улюбленець приносив у будинок якісь цінніші речі. "Я порадила йому наступного разу брати діаманти та готівку. Але поки що цього не сталося", - сказала Джінні.

Рамбольди поставили перед своїм будинком два пластикові контейнери, до яких склали всі знахідки. Сусіди будь-якої миті можуть піти та забрати свої речі. Але навіть ця ситуація здається господарям безнадійною. Вся справа в тому, що Кейт має звичку красти ті самі предмети. Наприклад, черевики місцевого продавця. Чоловік обтяжує взуття флуоресцентними зеленими гирями по 2,5 кілограма, проте навіть це не заважає коту поцупити їх. Просто він робить це по одному черевику за раз.

Фото: The Guardian

Джінні поділилася, що котяча клептоманія не злить їхніх сусідів, навпаки, всі вони ставляться до цього з гумором. Але останні знахідки тямущого кота привернули увагу місцевої поліції. Улюбленець приніс у будинок інструмент (той самий бонг), який використовується для куріння марихуани. Це викликало у представників правоохоронних органів "особливу спантеличеність", і вони пообіцяли з'ясувати, де кіт знайшов цю річ.

  • Раніше бульдог з величезним ротом не зміг упіймати шматочок м'яса. У якийсь момент пес широко відкриває рот, але закриває його занадто швидко, і їжа потрапляє йому в ніс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео